Over onze garage in Moergestel

StaLu Cars is dé garage in Moergestel waar uw auto met zorg en liefde wordt gekeurd, gerepareerd of gewoon een grote beurt kan krijgen. Heeft u de auto met grote regelmaat nodig en kunt u eigenlijk geen dag zonder? Dan is het vervelend om de auto dagenlang kwijt te zijn omdat de garage traag is met uw APK keurig of reparatie. Breng daarom uw auto naar ons autobedrijf in Moergestel, waar de vriendelijke monteurs en enthousiaste eigenaar weten wat u belangrijk vindt. Klantgericht en gepassioneerd werken de mannen van StaLu Cars aan uw auto, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw belangrijke vervoersmiddel. Of u nu een APK keuring in Moergestel nodig heeft of op zoek bent naar een autobedrijf voor de mooiste occasions, onze garage in Moergestel heeft hart voor auto's.

Neem contact op

Passie voor uw voertuig

Voor de toegewijde monteurs van StaLu Cars is uw auto geen nummer. Uw auto is een project waar zorgvuldig en aandachtig naar wordt gekeken. Als een dokter die een patiënt onderzoekt gaat onze monteur te werk. Uw vragen worden beleefd beantwoord en uw auto wordt behandeld alsof het onze eigen auto was. Zoekt u naar een garage in Moergestel waar u zonder zorgen uw auto kunt laten repareren? StaLu Cars stelt u niet teleur. Door korte lijnen en een uitstekende relatie met onze leveranciers zijn de wachttijden voor het onderhoud, reparaties en keuringen voor uw auto kort. Zelfs wanneer er een onderdeel besteld moet worden, zorgen wij ervoor dat de wachttijd zo kort mogelijk is. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat u mobiel blijft.

Contact ons

De koffie staat al klaar

Terwijl u wacht staat de koffie al voor u klaar. Onder het genot van een kopje koffie kunt u heerlijk rondlopen in onze prachtige showroom, waar goed onderhouden occasions van hoge kwaliteit te vinden zijn. Bent u op zoek naar een tweede auto, een auto voor uw vrouw of kinderen of denkt u erover uw eigen voertuig in te ruilen voor een glimmende nieuwe occasion? Bij dé garage in Moergestel vind u een brede selectie om uit te kiezen. Of u nu in de markt bent voor een Volvo, Mercedes, Peugeot of Nissan, iedere auto is met zorg en liefde behandeld en staat op u te wachten.

StaLu Cars is er voor u

Net als ondernemer en eigenaar Stan Luijten zijn alle medewerkers van onze betrouwbare garage in Moergestel enorm gepassioneerd over auto's. Wij zorgen dan ook voor uw voertuig alsof het de onze was. Het maakt niet uit of u bij ons langs komt voor een APK keuring, een kleine of grote beurt of de reparatie van een mankement. StaLu Cars zorgt ervoor dat u met een glimlach de garage in Moergestel weer uit rijdt. Met een motor die spint als een tevreden kat rijdt u veilig en onbezorgd weer de snelweg op.

Maak een afspraak