Een jong autobedrijf in Moergestel

Autorijden kan heerlijk zijn. Maar dan alleen wanneer uw auto niets mankeert. Daarom is het belangrijk om goed te zorgen voor uw auto. Niet alleen de bekleding of de lak, maar ook de motor, de carrosserie en alles wat er bij komt kijken. Zorg altijd dat uw vloeistoffen op peil zijn en breng de auto regelmatig naar uw favoriete autobedrijf in Moergestel voor een grote of kleine beurt. Ook voor reparaties en ander onderhoud kunt u rekenen op StaLu Cars: dé garage in Moergestel waar de service wel heel hoog in het vaandel staat. Uw auto is belangrijk voor u, dat weten onze monteurs maar al te goed. Bij StaLu Cars wordt uw auto zorgvuldig gerepareerd en onderhouden, met passie en een vriendelijke glimlach.

Maak een afspraak

Occasions en een kopje koffie

Terwijl uw auto op de brug staat en de monteurs en eigenaar van StaLu Cars deze de volle aandacht geven, kunt u genieten van een kopje koffie. Neem dan tijdens het wachten direct even een kijkje in onze showroom, waar prachtige occasions te koop staan. Wij zijn een autobedrijf in Moergestel waar u terecht kunt voor alles dat met auto's te maken heeft. Reparaties en onderhoud of een APK in Moergestel, maar ook de aanschaf van een splinternieuwe occasion. Het inruilen van uw eigen auto is natuurlijk mogelijk en StaLu Cars neemt alle administratieve handelingen voor de rekening.

Neem contact op

Autobedrijf in Moergestel met gepassioneerde eigenaar

De eigenaar van StaLu Cars was als kind al verzot op auto's. Stan Luijten piekerde geen moment en besloot op zeer jonge leeftijd al dat zijn passie ook zijn levenswerk zou worden. Hij leerde gretig en behaalde zijn benodigde opleidingen met gemak. Kennis over auto's werd door hem opgezogen als een spons. Als ondernemer staat hij dagelijks met zijn monteurs op de werkvloer, om u als klant te verwelkomen en uw auto te behandelen alsof het de zijne was. Bij ons autobedrijf in Moergestel zijn u en uw auto dus in goede handen. De toegewijde monteurs en enthousiaste eigenaar combineren kennis en ervaring met topservice en klantvriendelijkheid.

Betrouwbare en aangename service

Als autobedrijf in Moergestel is StaLu Cars betrouwbaar en wordt er gezorgd dat u de auto niet lang hoeft te missen. Reparaties worden vlot, maar zorgvuldig uitgevoerd. Moet er een onderdeel worden besteld, dan zijn de lijnen met onze leveranciers kort. Op die wijze kan snel worden geschakeld. Door de vriendelijke en zeer klantgerichte service kunt u rekenen op een aangename ervaring bij oze garage in Moergestel. De talloze positieve recensies van ervaringsdeskundigen zijn te lezen op de website. Krijgt u geen genoeg van StaLu Cars? Neem dan eens een kijkje bij die prachtige, glimmende occasions. Dat mag op de website, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom op onze locatie.

Contact ons