Uw APK in Moergestel

Wanneer het tijd is voor de APK-keuring van uw auto wilt u natuurlijk het liefst uw auto achterlaten bij een betrouwbaar garagebedrijf. Bij StaLu Cars wordt veel aandacht besteed aan uw auto. Uw APK in Moergestel wordt door gemotiveerde én gepassioneerde monteurs zorgvuldig en met een glimlach uitgevoerd. U hoeft niet dagenlang te wachten tot uw auto voor APK in Moergestel aan de beurt komt, alsof u een nummer bent. Bij StaLu Cars wordt u door klantvriendelijke monteurs en een enthousiaste eigenaar ontvangen en voorzien van de allerbeste service. Een jong bedrijf, dat weet wat u als klant verlangt en verwacht. U kunt naast de APK ook in Moergestel terecht voor reparaties en zelfs de aanschaf van een prachtige occasion.

Contact ons

Over StaLu Cars en onze APK keuringen

Al op jonge leeftijd ontdekte ondernemer Stan Luijten zijn liefde voor auto's en alles wat daar mee te maken heeft. Autorijden was niet genoeg voor hem, dus al snel begon de jonge Stan te sleutelen. Op die wijze leerde hij snel en grondig iedere vierkante centimeter van een auto kennen. Hij rondde zijn opleiding af en behaalde de benodigde papieren om zijn eigen autobedrijf in Moergestel te starten. Zijn Garage in Moergestel heet StaLu Cars en is dé plek om uw auto de aandacht te laten geven die hij nodig heeft. Of u nu in de markt bent voor een nieuwe occasion, een grote of kleine beurt voor uw auto, een reparatie of een APK keuring in Moergestel. Bij StaLu bent u meer dan welkom.

Maak een afspraak

Inkoop van uw auto

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe occasion kunt tijdens uw APK keuring in Moergestel gerust even een kijkje nemen. Terwijl wij ons ontfermen over uw auto, loopt u onder het genot van een kopje koffie door de showroom. Is een APK keuring niet nodig, maar wilt u uw auto inruilen en Moergestel verlaten in een glimmende nieuwe occasion? Vul dan het handige formulier in op onze website, waarin u de details van uw huidige auto beschrijft. Wij nemen contact met u op en doen een eerlijk bod. U kunt direct online een leuke auto uitzoeken. Natuurlijk regelen wij administratief alles. U hoeft alleen te kiezen en langs te komen.

APK in Moergestel snel geregeld

Voor veel mensen is de jaarlijkse APK keuring een bron van stress en zorgen. Bij StaLu Cars is dat helemaal niet nodig. Wij doen uw APK in Moergestel snel, professioneel en met een glimlach. Eventuele reparaties voeren wij in overleg met u uit en voor u het weet kunt u weer instappen en een jaar lang APK gekeurd rondrijden. Geen lange wachttijden, geen fratsen. Bij StaLu Cars in Moergestel is uw auto of bedrijfswagen in goede handen.

Neem contact op